Webshopunk 4 üzletünk kínálatát tartalmazza!
 
Aczél Zálogház és Ékszerszalon
 
Vállalkozásunk több mint 20 éve van jelen a piacon, egyedülállóként az első magán zálogházak között alakult. Immáron négy üzlettel és itt a weben állunk kedves ügyfeleink és vendégeink rendelkezésére. Szalonjaink mindegyikében fellelhetőek a régi, patinás antik ékszerek és a modern kor alkotásai is. Ezen az oldalon igyekszünk a legszebb darabokat széles kínálattal bemutatni,  és folyton változó készlettel kiszolgálni vendégeink igényeit.
 
Árukészletünk legjava a zálogból visszamaradt ékszerekből áll, így a piacon kiemelkedően kedvező árat tudunk tartani. Ékszereink gondos szakmai kezeken keresztül, gondos tisztítás, és esetenként felújítás után kerülnek vásárlóink elé, így garantáltan jó állapotban lehet az Öné. Ennek eredményeképpen minden ékszerünk megfelel a kereskedelmi elvárásnak, tartalmazza a szükséges jelzéseket, melyről minden esetben tanúsítványt készítünk. Egyes, drágaköves daraboknál külön certifikáció készül a kő tulajdonságairól is. Tapasztalt ötvöseink a kívánt (egyedi) méretre alakítják a kiválasztott ékszert, de akár saját becses ékszereit is gondos kezeikre bízhatja.
 
 
Az arany webáruház a legkedvezőbb lehetőségeket biztosítja ékszer akció, arany ékszer és használt ékszer vásárlás kapcsán, melyet arany ékszer és használt ékszer kínálatunkból vehet igénybe!
Nálunk akár fél áron vásárolhat használt ékszereket és új arany ékszereket!
Minden üzletünk az arany webáruházunkkal együtt, több ezer darabos arany ékszerrel várja vásárlóit legyen szó új, vagy akár használt ékszer vásárlás kapcsán!

Aczél Zálogház az ékszer akciók kínálatát biztosítja arany webáruházban az arany ékszer és a használt ékszerek kínálatából. Árukészletünk legjava a zálogból visszamaradt használt ékszer és arany ékszerre vonatkozik. Az arany webáruház a legkedvezőbb lehetőségeket biztosítja ékszer akció, arany ékszer és használt ékszer vásárlás kapcsán, melyet arany ékszer és használt ékszer kínálatunkból vehet igénybe!

Az ékszerek adatlapján látható fotók teljesen eredetiek, nem manipuláltak, nemmiféle digitális változtatást / javítást nem végzünk rajtuk, és minden esetben az adott ékszerről készültek. Ezzel a fotógaranciával vállaljuk, hogy az ékszer a valóságban is úgy néz ki ahogy a képeken!
 

Termékeinket az alábbiak szerint vásárolhatja meg: 
 
Kiválasztja a termékeinket a honlapunk termékkatalógusából. A termékek mellett mindig az aktuális általános forgalmi adóval növelt árat láthatja, mely nem tartalmazza a házhoz szállítás díját. 
 
A termék képe alatti gombok választásával Ön az árut kosárba helyezheti, azaz megrendelheti vagy ürítheti a kosarat, így elállhat az áru megvásárlása iránti szándékától. 
 
Ezt követően Önnek meg kell adnia a Vevő adatait, nevét, címét, a szállítási hely címét, a számlázási címet és ki kell választania a fizetési módokat. 
 
A fizetés futárpostai kiszállítás esetén előzetes bankszámlára történő átutalással vagy a futárnak a kiszállításkor készpénzben történhet. Amennyiben a megrendelt termékeinket valamelyik üzletünkben veszi át, ott a vételárat készpénzben forintban vagy bankkártyával egyenlítheti ki. 
 
Az adatok bevitelét követően Önnek ellenőriznie kell azok helyességét.
 
Ezt követően Önnek meg kell ismernie és el kell fogadnia az általános szerződési feltételeinket. 
 
Majd a rendszerünk a vásárlás adatait  ismerteti Önnek és kifejezetten meg kell erősítenie, hogy a kiválasztott termékeinket meg kívánja vásárolni. Ezzel a megrendelést számítógépes rendszerünkbe elküldi, ahol az írásban, magyar nyelven, a megrendelés egyedi kódszámával rögzítésre kerül és a megrendelés kódszámával bármikor visszahívható.
 
A vásárlás adatai a következőket tartalmazza:
a) Az kiválasztott termékhez tartozó üzlet + cím
b) a megrendelt ékszerek(áru) lényeges jellemzői; típus, kódszám,anyag minőség
c) a terméknek ára és a szállítási költség;
d) a fizetés, a szállítás feltételeiről;
e) Ön a termék átvételétől számított 14 napon belül a vásárlástól elállhat. Amennyiben az ékszer nem sérült, nem rongálódott.
 
 
A megrendelés rögzítéséről és befogadásáról Önt rendszerünk automatikusan, a lehető legrövidebb időn belül értesíti.
 
A termék megrendelését követően 5 munkanapon belül a futárszolgálat kiszállítja Önnek, vagy ha üzletünkben történő személyes átvételt választotta, nyitvatartási időben átveheti azt. 
 
Amennyiben a megrendelt termék üzletünkben történő átvételét választotta, de nem veszi át a megrendelés visszaigazolásától számított 30 napon belül, cégünk eláll ajánlatától. 
 

Hasznos tudnivalók - Mire figyeljen a vásárláskor?
  • Olvassa el részletesen az Aczél cégcsoport általános szerződési feltételeit és a termék ismertetőjét, a vásárlás módjait, a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
  • Tanulmányozza át a biztonsági feltételeinket, hiszen ezzel garantálják adatai biztonságát!
  • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám )
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát a tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) annak az üzletnek a címére, melynek kínálatából az ékszert kiválasztotta.

1. Ékszerbolt - 
Cégadatok:
Név: Aczél  Kft.
Cím: 1087 Budapest Baross tér 9.
Adószám: 10791624-2-43 
Bankszámlaszám:11716008-20161547 
Email cím : aczel001kft@t-online.hu
 
2.Ékszerbolt - 
Cégadatok:
Név: Aczél 2 Kft.
Cím: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 1.
Adószám: 12303166-2-41
Bankszámlaszám:14100127-36372149-01000002 (Sberbank)
IBAN: HU82
SWIFT KÓD: MAVOHUHB
Email cím: aczel2kft@gmail.com
 
3. Ékszerbolt - 
Cégadatok:
Név: Aczél 3 Kft.
Cím: 1087 Budapest, József körút 71.-73.
Adószám: 11982489-2-42
Bankszámlaszám:11716008-20167134
Email cím: aczel3kft@gmail.com

A további szerződési feltételekről az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK menüpont alatt tájékozódhat! ( Ide értve, a szállítási feltételeket, határidőket, fizetési módokat, kézbesítéssel kapcsolatos információkat, adatvédelmi előírásokat, panaszkezeléssel kapcsolatos információkat, jótállással szavatossággal kapcsolatos információkat )
 
Amennyiben hozzájárul, hogy termékeink, akcióink bemutatására Önnek hírlevelet írjunk, kérjük a □ –ra kattintva jelezze vissza. Ha a későbbiekben hírleveleinkre nem tart igényt, bármikor jelezheti, a hírlevél végén található lemondás □-ra kattintva.

Amennyiben nem kéri rendszeres hírleveinket, annak bejelentését követően adatait a direkt marketing lista rendszeréből töröljük.
Tájékoztatjuk, hogy a direkt marketing során rendelkezésünkre álló adataihoz fűződő jogainak megsértése esetén Ön a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.) vagy bíróságnál kereshet jogorvoslatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló a 2011. évi CXII. törvény 22. § rendelkezései szerint. 

Köszönjük hogy végigolvasta!  

 
 

Hírlevél feliratkozás

Facebook